top of page
Search
  • Writer's pictureAve Lossmann

Südantsoojendav ja innustav kliendi tagasiside

No mis siis muu, kui näha kliendis muutust ja tänulikkust, innustab ühte terapeuti oma tööd veel paremini tegema :) Klient Anni lubas jagada oma saadetud tagasisidet minu poolt pakutava teenuse kohta. Aitäh, armas Anni!


"Teadsin, et teen elus pidevalt mingeid valesid valikuid ja ei soovinud enam neid korrata, et mitte olla õnnetu. Seepärast võtsin otsuse leida nende valikute põhjused ja neid muuta. Kahjuks ei õnnestunud mul alati see isegi siis, kui teadsin, mida peaksin muutma.

Kuigi see võib tunduda naljakas ja oled kindlasti kuulnud väljendit "lapsepõlvest algab kõik", siis mina isiklikult ei jõudnud enam seda lauset kuulda. Mõtlesin, et olen sellega rahu teinud ja lihtsalt jätnud mineviku minevikku. Kuid näed, ma söön oma sõnu. See teekond, mille koos Avega ette võtsin, ning tema oskus suunata mind kohtadeni, kuhu ma üksi poleks kindlasti jõudnud, avasid mulle uue ja parema lehekülje elus.

Ave professionaalsus ja tema kasutatavad meetodid aitasid mul keerata oma elus uue ja positiivse lehekülje. Aitäh sulle selle eest ning soovitan sind väga. Kuigi olen varem suhelnud mitmete erinevate psühholoogidega, on Ave töö tõeliselt imeline."4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page