top of page
Search
  • Writer's pictureAve Lossmann

Minu uus mugav teenus - videonõustamine

Mul on hea meel, et minu elus on inimesi, kes head nõu annavad ja mind vahel tagant surgivad. Tänud neile! :)

Juba ammu on minult küsitud, et miks ma ei tee nõustamist video vahendusel. Mul ei olnud neile ühtegi head vastust. Tundsin, et äkki see pole ikka see ja otsene kontakt puudub ja ei tunne energiat jne. Ühesõnaga mingil imelikul põhjusel leidsin endale erinevaid vabandusi seda mitte teha. Kuni nüüd äkki hakkas minu sees üks hääl seletama, et teeks ära. See hääl seletas, et tegelikult saavutad sa sama hea kontakti läbi ekraani ja energia on sama hästi tuntav ja et selline asi on eriti hea inimeste jaoks, kes on kaugemalt Eestist või kes ei saa kodust väljuda. Siis saavad oma muredele lahendusi leida ka need inimesed, kellel on kiire elutempo juures raske vaba aega leida. Ja tegelikult säästab see isegi natuke loodust kui inimene jätab autoga tulemata :)

Ühesõnaga tundus nüüd selle hääle jutus mõte olevat ja ta müüs mulle oma idee maha :D Ehk siis olete kõik teretulnud ja oodatud broneerima aega videonõustamisele :)
210 views0 comments

Comments


bottom of page